top of page
  • Foto del escritorLaura Lascorz

Syri i Kaltër o Blue Eye de Theth (Albània)



Aquesta és una de les excursions més boniques que he fet, és llarga però no és ni feixuga ni difícil. En total són uns 18,3 km, 8 horetes i 597 m de desnivell acumulat. L'excursió generalment no és circular però pots anar-hi per la ruta habitual i tornar pel camí per on passen els 4x4 (com al mapa).


Durant el recorregut hi ha un parell de coses que no us podeu perdre:


1. El salt d'aigua de Grunas (no està comptat ni als km ni al desnivell), que és el punt B del mapa.


2. El congost de la foto següent, que és el punt D. Allà, hi ha un pont i podeu tornar al camí anterior si heu agafat el gros. Si aneu per l'habitual, hi ha indicacions per anar veure el congost (cal, però, estar alerta perquè no està gaire ben indicat).



Us recomano que, enlloc d'un entrepà, us emporteu diners perquè en arribar-hi hi ha un lloc magnífic on fan carn i peix a la brasa, amanides, verdures, etc. És un lloc preciós amb les taules en estructures de fusta dalt dels arbres. Ho porta una família que hi viu, sense electricitat, tot l'any i els preus són molt assequibles per a qualsevol europeu que viatgi fins allà.



Com heu pogut llegir els 4x4 hi arriben per un camí que us deixa al punt C del mapa, just abans del pont de la següent foto i a 2 km del Syri i Kaltër.



 


Aquesta ruta també la podeu descarregar de Maps.me i consultar-la sense connexió a internet.


11 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page